Ballina Tjera Në ETC lëshohet muzikë serbe, konsumatori e incizon (VIDEO)

Në ETC lëshohet muzikë serbe, konsumatori e incizon (VIDEO)

Nga Republika online

Një video ka filluar të shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale. Në të shihet se si në qëndren tregtare ETC dëgjohet muzikë serbe.

Një konsumator i cili në ato momente ishte brenda ETC-së e ka incizuar këta tinguj të muzikës.

Video ka filluar të shpërndahet shumë në Facebook.

S’është hera e parë që skandale të ndryshme ndodhin në këtë market.

Kjo nuk ka mbetur pa u kritikuar edhe nga qytetarët të cilët nuk e kan pritur aspak mirë.

ETC e Ramiz Kelmendit më parë njihej si importuesi më i madh i produkteve serbe në Kosovë, madje pas vendosjes së taksës, Kelmendi e kishte kundërshtuar dhe shpesh ishte shprehur se taksa duhet të hiqej.

Mos i humb

Leni koment