Ballina film Vajza e Ambasadorit – Episodi 14 – PROMO me përkthim shqip

Vajza e Ambasadorit – Episodi 14 – PROMO me përkthim shqip

Nga Republika online

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.

Më poshtë e gjeni promon e episodit 14

Sa i përket serialit “Vajza e Ambasadorit”, ky serial transmetohet të hënën në televizionin turk, ndërsa brenda një kohe të shkurtë bëhet përkthimi në shqip dhe publikohet në faqën tonë.

Më poshtë ju sjellim promon e episodit 14 të serialit shumë të shikuar “Vajza e Ambasadorit” .

Për të shikuar seriale tjera turke na ndiqni në faqën tonë në Facebook : “Seriale Turke – Shqip”.

Në faqët tonë publikohet edhe seriali shumë i pëlqyer ” Hercai – Zëmer lëkundur”, vetëm tek “Seriale Turke – Shqip”.


Para se ta shtypni play rotullojeni ekranin si me poshtë:

Per SAMSUNG

Per IPHONE

Në faqën ‘Seriale Turke – shqip’ mund të gjeni edhe shumë seriale tjera me përkthim shqip të cilat transmetohen krejtësisht falas.

Nëse video nuk hapet ju lutëm na shkruani mesazh në facebook dhe mënjëherë do iu përgjigjemi dhe do iu ndihmojmë në problemin tuaj.

Nese keni probleme me serialin ju lutem na shkruani me mesazh ne faqen tone ne Facebook.

Mos harroni ti merrni njoftimet per cdo episod te re nga faqja jone:

Seriali shumë i shikuar ‘Vajza e Ambasadorit’ transmetohet henen transmetohet ne televizionin turk ndersa të marten publikohet ne faqen tone me perkthim shqip në 3, 4 ose 5 pjesë

Ju dëshirojmë shikim të këndshëm:

Opsioni 1:

Mos i humb

1 Koment

Feime 22/03/2020 - 20:36

Shum bukur

Pergjigju

Leni koment